Snoop Dogg lanserar nya cannabis strains i Kanada

Publicerad:
Leafs By Snoop

Rapstjärnan Snoop Dogg expanderar sitt cannabisimperium i Kanada, med lanseringen av Canadian Leafs By Snoop för den lokala marknaden.

Snoop samarbetar med Tweed, Kanadas största legala producent av cannabis och andra produkter.

Under de senaste månaderna har Snoop arbetat tillsammans med forskare från Tweed för att utveckla unika exotiska strains i ett försök att möta en mängd olika patienters medicinska behov.

Canadian Leafs By Snoop finns snart i tre olika varianter: Sunset, Ocean View och Palm Tree CBD – en hyllning till västkusten.

”Som Hip-Hop, är cannabis lika mycket en livsstil som det är en kultur. Leafs by Snoop är ett uttryck för min erfarenhet med den kulturen under decennier på scenen”, berättade Snoop för AllHipHop.com i ett uttalande.

”Det som började för mig på 90-talet i Kalifornien har nu ett hem på platser som i Colorado, där verkliga framsteg görs”, säger Snoop. ”Nu när Leafs by Snoop snart finns hos Tweed, kommer jag att kunna dela min passion för den bästa cannabis på planeten med Kanada”.

Så småningom planerar Snoop och Tweed att expandera ytterligare på den kanadensiska marknaden med en mängd olika cannabisbaserade produkter.

”I detta skede i sin karriär, är Snoop mycket mer än en artist, underhållare och entreprenör”, säger Mark Zekulin, VD för Tweed. ”Han är också en av de mest betrodda rösterna för cannabis världen över. Med detta partnerskap välkomnar vi en cannabis ikon in i den kanadensiska industrin, och som en sann partner i Tweed laget”.

Den 27 oktober är Snoop på väg till Toronto, där han kommer att fira lanseringen av märket men också sin födelsedag, med en privat fest tillsammans med tusentals Tweed kunder.

Lanseringen bidrar till Snoops växande cannabisimperium. Förutom hans Casa Verde en riskkapitalfond för cannabis, äger rapparen MerryJane.com, som också lanserat en TV-show i samarbete med MTV som fått titeln ”Merry Jane”.

Taggar Cannabisindustrin Cannabisodling Snoop Dogg Toronto

Annons

THCB Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda