Bli skribent

Är du intresserad av att skriva nyhetsartiklar? Göra egna reportage och bedriva seriös journalistik? Vill du vara med och bidra till att motverka förenklingar av samhällsfrågor och problem? Vill du vara med och erbjuda en mer nyanserad bild?

Då är du välkommen att ansöka om att bli skribent hos oss.

Nyhetsajten är tänkt som en plattform för olika aktörer att framföra sina tankar och åsikter om cannabis. Vi har ett antal fasta skribenter men jobbar också aktivt med att låta gästskribenter använda bloggen som plattform för sina åsikter och tankar.

Spliffa.se söker skribenter inom våra områden: Audio Podcast, Debatt, Ekonomi, Forskning, Industri, Kultur, Medicinskt, Musik, Nyheter, Politik, Vetenskap, Video Podcast. Vi ser såklart gärna att du skriver om mer än bara ett ämne.

Som skribent får du också tillgång till ett exklusivt nyhetsflöde från alla våra källor, på svenska, danska, norska och engelska – som ständigt uppdateras, allt för att effektivisera ditt arbete. Denna tjänst är endast tillgänglig för Spliffa.se skribenter.

Vi kräver också en någorlunda kontinuerlig uppdatering från dig. Som fast skribent utgår ingen ersättning men väl en plattform och möjlighet att nå ut till människor inom ämnet cannabis på ett effektivt sätt.

Berätta lite om dig själv och varför du vill skriva för oss.

Skriv ett brev till [email protected]

Är du inte intresserad av att bli skribent fast ändå vill att vi ska publicera ditt bidrag går det bra ändå.
Läs mer om hur du skickar in en artikel till oss.

Det går också bra att kontakta oss via vårat formulär.

Annons

CBG9 Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda