Cannabis sockret Ruby kommer till Kalifornien 2017

Publicerad:
Ruby

DeepCell Industries, tillverkare av cannabis sockret Ruby, har tecknat ett avtal med ett företag i Kalifornien som sysslar med medicinsk marijuana, för att tillverka och distribuera vad man kallar ”världens första flexibla ätbara cannabisprodukt” i hela södra Kalifornien i år.

Seattle-baserade företaget gör cannabis socker med hjälp av sin patentsökta ”Crystal Fusion” teknik för att smälta ner cannabinoider tillsammans med socker. Ruby kan användas i stället för socker, och är ”diskret, lätt att dosera, har neutral smak, och kräver inte någon kylning eller utrustning”.

Ruby blev en succé på Washingtons marknad för medicinsk marijuana redan innan försäljningen för privat bruk startat, och man planerar nu att expandera för att kunna börja sälja den potenta produkten i Kalifornien.

DeepCell:s affär med Palm Springs-baserade PSA Organica kommer att innebära att Ruby kan börja säljas på 20 apotek i södra Kalifornien, men DeepCell:s vd Kelly Ogilvie tänker utöka den siffran till 750 butiker inom de sex till nio första månaderna av försäljning.

Vi förbereder för framtiden, sade Ogilvie. ”Kaliforniens BNP är större än de flesta länders BNP. Det kommer att bli den största marknaden för cannabis i mänsklighetens historia”.

Företaget försöker också hitta en licenspartner i norra Kalifornien, men inget avtal har slutförts än.

Taggar Cannabisindustrin Kalifornien

Källa merryjane.com

Annons

CBD Buds

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda