Tv-guide

Här hittar du tips på cannabisrelaterade filmer och program som sänds på TV. TV-guiden uppdateras dagligen och visar TV-tablån för en vecka framåt.


National Geographic

To catch a smuggler

01:00
Bananas and Blow. I Philly stoppar CBP två containrar från Dominikanska Republiken fullastade med 192 kilo kokain värt 13 500 000 dollar.I El Paso upptäcker CBP mer än 40 kilo marijuana under motorhuven på en bil, och HSI försöker genomföra en kontrollerad leverans i stan.I Fort Lauderdaler stoppar tullen en passagerare med misstänkta lådor dolda inuti påsar med ingefära, och en annan med illegala tabletter.
National Geographic SE

G - som i gemenskap

Drama / Musik
01:50
Upptäck det bästa på TV idag. Kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.
TV4 Hits SE

Gränsbevakarna Sverige

01:10
Svensk dokumentärserie från 2023. Cannabisluktande bil. I Malmö stoppar Lars en man som hävdar att han är FBI-agent samt ingriper när en aggressiv mans bil stinker cannabis.På Arlanda hittas misstänkta saker i ett bagage.
Kanal 5 SE

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda