Cannabisbacon

Publicerad:
Bacon
Välstekta bacon ligger i en hög.
1 portioner 1 timme
Bacon, som är rökt och rimmat sidfläsk, är inte bara gott att steka till pastan, utan är även en bra smaksättare i maten. Bacon är en riktig svensk klassiker som alltid är lika populär. Snabbt och utan krångel tillagar du bacon och det är gott till nästan allt.

Ingredienser

  • 4g Marijuana
  • 150g Baconskivor

Gör så här

Vi rekommenderar att dekarboxylera din marijuana först. Genom att dekarboxylera cannabisen förvandlas det icke berusande THCA i växten till THC vilket gör det hela mer potent.

1. Sätt ugnen på 115 grader och förvärm.

2. Mal din cannabis eller hacka den fint.

3. Dekarboxylera din marijuana genom att fördela cannabisen jämnt på bakplåtspappret i en ugnsplåt.

4. Sätt in plåten i ugnen i 40 minuter, ta sedan ut plåten och låt den svalna.

5. Sätt ugnen på 135 grader och förvärm.

6. Lägg önskat antal baconskivor på ett bakplåtspapper. Strö hälften den malda cannabisen över varje baconskiva, tillsätt mer eller mindre beroende på önskad styrka (det kan vara lättare att använda en saltkar för denna process).

7. Grädda baconen i 10 minuter. Ta ut ur ugnen, vänd skivorna och strö cannabis över den andra sidan. Grädda i ytterligare 10 minuter.

Allt överblivet fett på bakplåtspappret är medicinskt aktivt, så du skulle kunna spara det och vara lite kreativ! Ett snabbt alternativ är att suga upp fettet med bröd och voila – cannabisbaconbröd.

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda