Skivbutik beviljas tillstånd för att sälja marijuana

Publicerad:
Amoeba Musics

Förra året meddelade den ikoniska Kalifornien-baserade musikkedjan Amoeba Music att de planerade att omvandla jazz delen av butiken till ett marijuana apotek, och nu blir den drömmen till verklighet.

Efter att deras första ansökan misslyckades har nu Amoebas butik i Berkeley, Kalifornien äntligen fått en licens för att kunna sälja medicinsk cannabis.

Vi tilldelades tillstånd för apoteket i kväll!! Vi är mer än glada, sa Marc Weinstein och Dave Prinz (grundarna av Amoeba Music).

Amoeba i San Francisco har redan en läkarmottagning med receptutskrivning för medicinsk marijuana och kommer att bygga om sitt jazz rum till ett apotek med en egen butiksfasad.

Efter några månader för godkännande av apoteket kommer dom att öppna sina dörrar.

Cannabishandel

Källa:

Strukturen av cannabinoid receptor avslöjad

Resultaten kan hjälpa till med utformningen av mer målinriktade läkemedel med färre biverkningar. Cannabis sativa plantan, även känd som marijuana, innehåller ämnen som kallas cannabinoider,...

Vita huset varnar för tillslag mot laglig cannabis

Vita husets pressekreterare Sean Spicer föreslog i torsdags att Trump administrationen kommer att öka upprätthållandet av federala lagar mot marijuana för personligt bruk. Under ett dagligt...