Anställda på Burger King gripna efter att ha sålt cannabis till drive-in kunder

Publicerad:
Burger King

Meagan Dearborn, 19, och Garrett Norris, 20, greps efter polisspaning i Epping, New Hampshire, USA.

Två arbetare på Burger King har gripits för att ha sålt cannabis till drive-in kunder – som använde kodordet ”extra krispiga pommes frites” för att beställa örten.

Arbetsledaren Meagan Dearborn, 19, och anställda Garrett Norris, 20, har gripits efter en polis beställde örten på hamburgerkedjan i Epping, New Hampshire, USA, den 21 januari.

Polisen hade fått ett tips om att paret sålde cannabis till kunder genom att ge dem påsar av örten från drive-in fönstret när de bad om ”pommes frites, extra krispiga”. Cannabis lades i tomma kaffekoppar och överlämnades till hamburgerkedjans kunder.

Deras gamla slogan hade passat bra in på restaurangen där dom arbetade, Burger King ändrade nämligen sin 40-åriga slogan 2014 från ”Have it Your Way” till ”Be Your Way”.

Polischefen Michael Wallace sade att kunder som kom till matstället bad om ”nasty boy” – Norris smeknamn – och bad sedan han om extra krispiga pommes frites.

Han sade att en av hans officerare, på natten i en hemlig operation, beställde pommes frites som överlämnades med en kopp kaffe som innehöll cannabis.

”Vi vet inte hur lång tid det har pågått”, tillade han.

Hur som helst blir det nog svårt för de unga entreprenörerna att få jobb på hamburgerkedjor i framtiden.

Taggar Burger King Cannabishandel

Källa mirror.co.uk

Annons

CBD Buds

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda