USA:s regering erkänner slutligen att marijuana verkligen dödar cancerceller

Publicerad:
Cannabis dödar cancer

Tanken att cannabis dödar cancerceller verkar inte längre vara en konspirationsteori i USA. Med denna information tillgänglig kan något land/stat verkligen lagligt neka någon sjuk människa medicinsk marijuana?

Kan örten också även betraktas som en förebyggande åtgärd för att undvika att få cancer?

Amy Willis på engelska Metro säger att den amerikanska regeringen har lagt till en sida om användningen av cannabis och cannabinoider till deras officiella hemsida för råd om cancer.

Willis säger att National Cancer Institute, en del av US Department of Health, nu skriver att cannabinoider kan vara användbara vid behandling av biverkningarna av cancer och cancerbehandling och kan användas genom att röka, äta det i bakade produkter, dricka örtte eller spraya det under tungan.

Myndighetens officiella webbplats har en lång lista med användningsområden för medicinskt bruk av cannabis som är bra för t.ex: smärtlindring, ångestdämpande, stress, tumörer, att lindra muskelspasmer orsakade av multipel skleros, är anti-inflammatorisk, mm.

Webbplatsen fortsätter med att tala om hur cannabis har visat sig förstöra cancerceller i laboratorieexperiment.

Willis fortsätter, ”Flera vetenskapliga studier har visat detta i det förflutna, och i april i år har den amerikanska regeringens National Institute on Drug Abuse uppdaterat sina artiklar med att föreslå att cannabis skulle kunna krympa hjärntumörer genom att döda cancerceller”.

Om USA:s regering äntligen är villig att erkänna dessa fördelar och att cannabis har visat sig döda cancerceller, då kommer andra västländer följa efter?

Om god hälsa vid cancerbehandlingar är viktigt för dig, kontakta då regeringen och berätta om de stora fördelarna med cannabis – en naturlig ört som har en lång lista av fördelar utan de biverkningar man får av giftiga cancerbehandlingar.

Taggar Cancer Multipel skleros Tumörer

Annons

HHCH Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda