Kaffekapslar med marijuana finns nu tillgängliga

Publicerad:
Kaffekapslar

Marijuana kan nu avnjutas i kaffe från kapslar i stället för rökas.

En produkt du förmodligen inte skulle kunna drömma om för några år sedan, kom ut på marknaden 2016. Enligt Mic.com har 10 stater nu legaliserat medicinsk marijuana, och sju av dessa stater tillåter också marijuana för privat bruk.

Detta har inneburit en ökad efterfråga på ätbara cannabisprodukter, men också drycker.

Så länge marijuanabruk är lagligt i ditt land/stat gör Brewbudz det möjligt för dig att brygga marijuana-spetsat kaffe direkt från kapslar, enligt Insider.

Kaffekapseln består av en blandning med Arabicabönor och 10 milligram THC, konstaterar Insider.

Brewbudzs hemsida belyser hälsofördelarna med att dricka en varm dryck för att få i dig THC, i stället för att röka.

”Att konsumera varma drycker är ett mycket mer hälsosamt alternativ till rökning som har en stor inverkan på hälsan hos dina lungor”, skriver sajten.

Och du kanske tror att denna cannabis blandning skulle göra dig seg och därmed motverka syftet och effekterna av kaffe, insisterar Brewbudz på att detta inte är fallet. Detta är en ”sativa-dominant” blandning, så att du faktiskt känner dig pigg efter du smuttar på det.

Marijuana är bra för behandling av en rad symptomer och sjukdomar, från kramper och Crohns sjukdom till illamående som är en vanlig biverkning av cytostatikabehandling.

Brewbudz har nu en västkusts-blandning tillgänglig, men arbetar på att expandera till att också omfatta fransk vanilj och hasselnötter. Kaffet finns med både koffein och koffeinfritt.

Kanske bäst av allt? Kapslarna är komposterbara, så du behöver inte oroa dig för de använda kapslarna hamnar i naturen tillsammans med vanliga K-kapslar.

Brewbudz kommer att lansera dessa produkter i sex stater där marijuanabruk är lagligt, från nu fram till mars 2017.

Taggar Cannabisprodukt Kaffe THC

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda