Stoned Philosophy Ep.6 Jackie Idriss, Liam Murray + Hemlig gäst | Komma ut

Publicerad:

Då har vi kommit till säsongens sista avsnitt av Stoned Philosophy, Sveriges första och enda talkshow om cannabis.

Temat för sista avsnittet kommer vara ”Komma ut” och med oss har vi Jacklin Idris, svensk boendes i Köpenhamn och hon kommer berätta om skillnader i attityder och hur livet som stoner är i Danmark.

Liam Murray ( @Mollebongen på Twitter) var aktiv för några år sedan med Operation Overgrow, ett projekt som gick ut på plantera cannabisfrön lite här och där på offentliga platser. Allt i syftet att normalisera plantan och skapa en debatt. Liam berättar också om sin uppväxt i Australien och atittyderna kring cannabis.

Vi kommer även ha en hemlig gäst som väljer att komma ut i avsnittet och berättar om varför hen tagit det beslutet och sist men inte minst vi kommer också annonsera ut något stort i detta avsnitt!

Vi på Stoned Philosophy tackar alla som stöttat oss på vägen. Vi är enormt tacksamma att ni varit med oss på den här resan och hoppas verkligen att det blir en andra säsong.

Källa:

DEA klassar CBD-olja som en farlig drog

I onsdags tog DEA ett ännu konstigare beslut än deras redan bisarra klassificering av cannabis som en Schedule 1 drog. Nu kommer alla extrakt, inklusive cannabidiol (CBD), att hamna högst uppe på...

S2A4 - Wally 3.0

Hjärtligt välkomna till säsong två avsnitt fyra! I det här avsnittet har jag en bra ursäkt att träffa Wally Johnsson. Vi pratar om LSD-trippen som hjälpte till att forma Wally 3.0 och Nordic...