Stoned Philosophy Ep.6 Jackie Idriss, Liam Murray + Hemlig gäst | Komma ut

Publicerad:

Då har vi kommit till säsongens sista avsnitt av Stoned Philosophy, Sveriges första och enda talkshow om cannabis.

Temat för sista avsnittet kommer vara ”Komma ut” och med oss har vi Jacklin Idris, svensk boendes i Köpenhamn och hon kommer berätta om skillnader i attityder och hur livet som stoner är i Danmark.

Liam Murray ( @Mollebongen på Twitter) var aktiv för några år sedan med Operation Overgrow, ett projekt som gick ut på plantera cannabisfrön lite här och där på offentliga platser. Allt i syftet att normalisera plantan och skapa en debatt. Liam berättar också om sin uppväxt i Australien och atittyderna kring cannabis.

Vi kommer även ha en hemlig gäst som väljer att komma ut i avsnittet och berättar om varför hen tagit det beslutet och sist men inte minst vi kommer också annonsera ut något stort i detta avsnitt!

Vi på Stoned Philosophy tackar alla som stöttat oss på vägen. Vi är enormt tacksamma att ni varit med oss på den här resan och hoppas verkligen att det blir en andra säsong.

Källa:

#18 - Mary Jane

I denna veckans avsnitt har jag en bra ursäkt att träffa Mary Jane. Hon är före detta sjukvårdare och har själv skaffat sig kunskap om medicinsk cannabis och CBD-oljornas positiva inverkan. Vi...

NCC17 - Pap & Emblem

Den 23 September i Malmö var Normaliseringspodden på plats för att intervjua i livemiljö under Nordic Cannabis Conference 2017. Vi skapade oss på så vis en bra ursäkt att träffa rapparna Pap...