Trump troll lanserar en desinformation kampanj för cannabissupportrar

Publicerad:
Trump troll

Donald Trump supportrar skapar falska anti-cannabis bilder med Hillary Clintons kampanj logotyp för att avskräcka cannabis supportrar från att rösta för henne.

Om du är en Hillary supporter och en legaliserings förespråkare, kom ihåg att dessa lömska bilder nedan är falska.

”Det är dags att sätta stopp för marijuana krisen på campus”, skriker en meme postat av Trump-hatt-bärar MicroTurkeyLeaks på Twitter, med text klistrad på en grupp av leende unga vuxna. På botten av bilden står det ”Bekostad av Hillary för Amerika”, men det stämmer inte.

Washington Posts Wonkblog har gjort ett bra jobb med att avslöja en rad vilseledande anti-marijuana memes, tweets och Facebook-inlägg som har cirkulerat i cyberrymden.
Bilderna har alla Clintons välbekanta kampanj logotyp, men ingen var faktiskt ”Godkänd av Hillary för Amerika”.

Snarare är de en del av en samlad insats, som lanserades av medlemmar i ett pro-Trump Reddit forum, för att undertrycka stöd för Clinton bland unga cannabis vänliga väljare, påpekar Washington Post.

Här finns flera anti-marijuana meddelanden som upptäckts av Wonkblog:

Samtidigt har Hillary Clinton sagt att hon planerar att möjligtvis omklassificera marijuana och skulle vilja se en avkriminalisering. Även dom hackade mejlen på Wikileaks om hennes kampanj avslöjade att hon troligen kommer att följa Obamas ”hands off” tillvägagångssätt.

Trumps kampanj har inte gjort någon hemlighet av sina insatser för att motverka vissa typer av personer från att rösta i det kommande valet.

”Vi har tre stora väljare att undertrycka; unga liberaler, kvinnor och svarta väljare”, berättade en tjänsteman i Trumps kampanj för Bloomberg News.

Taggar Donald Trump Facebook Hillary Clinton Propaganda

Källa hightimes.com

Annons

CBD Buds

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda