Företaget vill bygga cannabisvänlig camping i Oregon

Publicerad:
Husbil

Ett företag som förser marijuanaodlare med lagerutrymme vill köpa mark nära Lake Selmac i Josephine County, för att öppna en camping med egen marijuanabutik. Så om du gillar marijuana och campinglivet, kanske det här kan vara något för dig i framtiden.

Ett företag från Oregon har planer på att öppna en cannabisvänlig camping som ska kallas ”Smoke on the Water”. Det här blir det tredje stora projektet för Grow Condos, som idag förser lageryta för marijuanaodlare i Eagle Point.

Företaget har nu tecknat ett avtal om att förvärva Lake Selmac Resort & RV Park i södra Oregon. Anläggningen erbjuder för närvarande fiske, bad, segling, husvagnsparkering och tält eller camping platser, och Grow Condos planerar att lägga till marijuana i mixen.

”Detta är en av de mest spännande satsningar hittills för vårt företag”, säger VD Wayne Zallen. ”I år räknar vi med betydande tillväxt genom detta dotterbolag, allt eftersom som vi bygger, lanserar, och skapar varumärket för en av Oregons nästa vackra cannabisvänliga destinationer”.

Om det lyckas, hoppas företaget på att expandera sin affärsmodell till campingar i andra stater som har legaliserat marijuana.

Företaget arbetar också för att bygga en 44.000 kvadratmeter stor bearbetningsanläggning för kommersiell marijuana i Eugene.

Projektet, som kallas Nuggetville, överlämnades till staden Eugene i december. Planen på 40-sidor visar ritningar för fyra lagerlokaler på 1.07 hektar i ett industriområde.

Grow Condos har sagt att de fyra byggnaderna ska kunna förse utrymme åt mer än 30 odlare. De industriella utrymmena skulle kosta 150.000 till 175.000 dollar vardera.

Liksom många startups i cannabisindustrin har Grow Condos inte kunnat få tillgång traditionell finansiering från banker, på grund av det pågående federala förbudet av marijuana. ”Vi kan inte bara gå till en bank och låna pengar”, säger Zallen. Företaget måste istället bygga kassareserver för sina insatser.

I mars förra året fick företaget 5 miljoner dollar till investeringar från San Diego-baserade Tanger Capital LLC.

Taggar Kultur Livsstil Oregon

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda