”Super Troopers 2” har premiär på biosalongerna 4/20

Publicerad:
Super Troopers 2

Broken Lizard tillkännagav på torsdagen att Super Troopers 2 kommer att nå biosalongerna rikstäckande den 20 april 2018 (4/20).

Den legendariska komedigruppen meddelade nyheten på torsdagen under Reddit-rubriken, ”Dearest Chickenf * ckers”.

”Vi ville bara meddela dig först innan Fox meddelar senare det idag. Utan dig skulle det inte finnas någon uppföljare, och det vet vi”.

Super Troopers hade premiär på Sundance Film Festival 2001 och fortsatte till att bli en kultklassiker. Mer än 15 år senare är alla fem Broken Lizard original-medlemmarna tillbaka för uppföljaren, som delvis finansierades av en Indiegogo-kampanj som lanserades i mars 2015. Den ökade mer än 2 miljoner dollar på sin första dag och avslutades i april 2015 när den dragit in mer än 4,6 miljoner dollar från mer än 50 000 bidragsgivare.

Fox Searchlight Pictures meddelande denna sammanfattning:

När en internationell gränstvist uppstår mellan USA och Kanada, uppmanas Super Troopers – Mac, Thorny, Foster, Rabbit och Farva, att inrätta en ny Highway Patrol Station i det omtvistade området. Okonventionellt polisarbete följer…

Tidigare i år blockerade Vermonts guvernör Phil Scott lagstiftning som skulle ha legaliserat cannabisinnehav för invånarna. Efter en kompromissåtgärd som han förhandlade blivit blockerad av stadshusets republikaner i juni meddelade Scott i månaden att han organiserade en kommission för att studera frågor som rör legalisering.

Medan nya Super Troopers uppenbarligen kommer att fokusera på en gränstvist mellan USA och Kanada, bryter en riktig gränstvist ut på Vermonts sydgräns när Massachusetts förbereder sig för att legalisera personligt bruk av cannabis på mindre än ett år… Kanske till och ungefär när Super Troopers 2 går på bio.

Broken Lizard har ännu inte släppt en trailer för filmen, men du kan bli teasad av Super Troopers 2 med det här klippet från deras Indiegogo-kampanj:

Taggar 420 Broken Lizard Film Festival Filmer Indiegogo Super Troopers Vermont

Annons

CBD Buds

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda