New York CannaBus Culture Film Festival är tillbaka

Publicerad:
New York CannaBus Culture Film Festival

CannaBus Culture Film Festival är tillbaka för rond 2 den 22 juni 2017. Festivalen prisar underhållande och pedagogiska filmer om cannabis i hopp om att ytterligare omvandla och stimulera förändring, genom att dela med sig av cannabiskulturen i New York.

Cannabus Film Festival visar upp en rad olika klipp och korta berättarfilmer som täcker många genrer för att ”ge filmskapare en allmän exponering för publik och ge dem ett forum där de kan dela sitt arbete med distributörer och allmänheten”.

Tim Mattson, cannabisaktivist, filmälskare och medgrundare av CCFF säger att evenemanget är ett spännande tillfälle för unga filmskapare att visa upp sina talanger.

Vi hade en massa extra material [till NYCCFF]. Jag kände att vi hade så mycket material som vi inte kunde acceptera i förra årets New York City Cannabis Film Festival, så jag tänkte, varför inte skapa en möjlighet för dessa filmskapare att få ut sina filmer?

På grund av framgången med det inledande evenemanget förra året, syftar årets festival till att ”fira underhållande och pedagogiska filmer om cannabis i hopp om att ytterligare omvandla, stimulera förändring och dela den växande cannabiskulturen i USA”.

CCFF ger filmskapare både exponering för en allmän publik men också ett forum för att dela sitt arbete med distributörer och allmänheten.

Festivalen är en mötesplats för cannabisrelaterade företag och organisationer där de kan upplysa deltagare under en hel dag med händelser, workshops och aktiviteter.

Via två separata visningar den 22 juni kommer filmer presenteras. Alla evenemang (inklusive workshops och andra aktiviteter) kommer att äga rum på Brooklyn Wythe Hotel vid 80 Wythe Avenue. Du kan köpa biljetter till någon av visningarna för 17 dollar, eller betala 29 dollar för ett fullständigt festivalpass som ger dig tillgång till båda visningarna.

Taggar CannaBus Culture Film Festival Filmer Livsstil New York NYCCFF

Källa herb.co

Annons

THCJD Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda