Denvers nya kyrka med cannabis-tema kommer att öppna 4/20

Publicerad:
Church of Cannabis

Den ljust renoverade kyrkan kommer att fungera som ett utrymme där ”Elevationister” kan konsumera cannabis tillsammans.

4/20 högtiden blir på en torsdag i år, men för cannabisentusiaster i Denver, kommer en ny kyrka med cannabis-tema göra att det känns som en söndag. Den internationella kyrkan Church of Cannabis öppnas på den stora högtiden, som ”den första stora lokalen i världen där vuxna lagligt kan konsumera cannabis i en social miljö”.

Enligt NBC News kommer kyrkan att vara hem för Elevation Ministries, en ideell religiös grupp som baserar sin andlighet runt cannabis blomman.

”Vår hållning är att cannabis är ett sakrament och vi använder örten för att höja våra liv och uppnå bästa versionerna av oss vi kan vara”, sade Lee Molloy, en medlem i kyrkan.

Utövare kallar sig ”Elevationister” och den ideella religiösa statusen kan teoretiskt skydda dem från stadens rökförbud inomhus.

”Elevationister tror att man kan hitta vägen till andlig uppfyllelse genom rituell användning av cannabis”, sade Steve Berke, kyrkans hyresvärd.

Kyrkan kommer inte att sälja några cannabisprodukter, men kommer att tillåta konsumtion på plats. Och medan byggnaden har funnits i 113 år, har de nya hyresgästerna inrett med gigantiska, färgglada väggmålningar på insidan och utsidan.

”Jag hoppas att de visar respekt för grannar och folk som har bott här i 50 år”, sa Cat Vielma, som bor tvärs över gatan från kyrkan.

Men om Vielma vill behålla charmen i grannskapet, kan cannabis kyrkan faktiskt ha varit det bästa alternativet.

”Vi tittade på boende och lägenheter”, berättade Berke för journalister. ”Då slutligen en grupp av mina vänner övertygade mig att behålla detta som en gemensam kyrka, men med en lite annorlunda vinkel till den”.

Kyrkan kommer att bidra med samhällsevenemang, högtalare, komiker och dokumentära nätter, liksom regelbundna tjänster med cannabis tema.

Internationella Church of Cannabis öppnas för allmänheten 4/20 vid hörnet av South Logan Street och East Dakota Avenue.

”Detta är inte bara en massa lata brukare som samlas tillsammans för att bli höga”, säger Burke. ”Vi vill verkligen positivt påverka Washington Park West. Vi vill göra stora saker för samhället”.

Taggar 420 Cannabisbruk Church of Cannabis Denver Livsstil

Källa merryjane.com

Annons

CBG9 Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda