Live julspecial med Stoned Philosophy och En bra ursäkt att träffas

Publicerad:
Julspecial

Nu för första gången kommer en julspecial för alla oss intresserade av cannabis.

Det har hänt mycket i Sverige under det gångna året. Sebastian Svahn har startat ljudpodden ”En bra ursäkt att träffas”, Wally Johnson startade videopodden ”Stoned Philosophy” och så klart öppnade vi på Spliffa.se vår sajt med cannabis-relaterade nyheter.

Ni som följer Spliffa.se vet att avsnitten från En bra ursäkt att träffas och Stoned Philosophy kommer fram automatiskt i vårat nyhetsflöde så att man kan se/höra dom här direkt på sidan.

Nu har Sebastian och Wally bestämt sig för att göra en gemensam live julspecial. Vi har tidigare hört dom tillsammans i En bra ursäkt att träffas, där Wally medverkat i två olika avsnitt.

Sändningen kommer tyvärr inte att äga rum på julafton, men det kanske är lika bra när man kanske sitter i soffan med stora släkten men känner för att kolla på något mer underhållande än Kalle Anka. Då kan det ju vara skönt om sändningen sker på något annat datum.

Så här skriver dom själva om programmet:

[quote]17 December kommer En Bra Ursäkt att Träffas & Stoned Philosophy göra en gemensam, live, christmas special.

Sebastian och Wally kommer broadcasta både ljud och bild, live från EBUAT studion, där vi kommer auktionera ut konstverken vi sett i Stoned Philosophy. Pengarna från auktionen kommer till doneras till SR’s Musikhjälpen 2016. Det går också bra att bara skänka direkt till EBUAT-bössan för er som vill göra det hellre.

Vi kommer även lotta ut massa grejer, ta emot beställningar av muggar och vi kommer ha en live Q&A för alla er lyssnare som vill ställa frågor till Sebastian och Wally!

Sprid vidare eventet till alla ni känner och vi kommer uppdatera eventet as we go, så håll utkik med jämna mellanrum.[/quote]

Har du inte sett/hört En bra ursäkt att träffas eller Stoned Philosophy förut så har du lite att ta igen innan 17 December när julspecialen börjar.

Avsnitten hittar du här på sidan under kategorierna Audio Podcast och Video Podcast.

Taggar Musikhjälpen Normalisera

Källa facebook.com

Annons

HHCH Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda