Ex-modell driver en av New Yorks mest framgångsrika leveranstjänst för cannabis

Publicerad:
Green Angels

De är unga, vackra, och har aldrig blivit gripna under de åtta år de har smugglat cannabis runt Manhattan och Brooklyn.

Jämfört med stater som har apotek och lagliga gränser för innehav, kan New Yorks cannabismarknad kallas den vilda västern. Känner du ingen som säljer, kan du ringa en olaglig leveransservice. Det kommer inte att bli billigt, och dom kanske inte dyker upp i tid, men din återförsäljare kommer att vara pålitlig, professionell och komma förberedd med en väska innehållande en begränsad mängd av din favorit strain.

Green Angels är en högklassig leveransservice som leds av en före detta modell som har skapat ett miljon dollar imperium genom att sälja cannabis från Kalifornien i New York.

Honey, en 27-årig ledare för Green Angels (vars namn, som alla andra i artikeln har ändrats för att skydda hennes identitet) växte upp i konservativa Utah, men valde ett kriminellt liv efter att ha flyttat till New York och räknat ut att det fanns mer pengar i marijuana än att vara modell. Honeys organisation består av 30 personer, och hon låter nu hennes anställda hantera leveranser, medan hon sköter cannabis kontakterna och samlar ihop kontanter.

Honey och Green Angels går igenom produkter för 300.000 dollar varje månad, när de förser kunder med en mängd olika buds, koncentrat, cannabisoljor och ätbara produkter.

Efter att en ny kund har bekräftats, kan de beställa genom att sms:a Green Angels telefon: ”Kan vi hänga?”. Och inom en och en halv timme, utan ytterligare kontakt, kommer en modell på runt 20 år att dyka upp utanför din dörr med en väska full av THC-godsaker.

Och medan de flesta leveranstjänster från New York använder cyklar och 24-åringar med skägg – som HBO-serien ”High Maintenance” – tar Green Angels taxi och tunnelbana. Och även om polisen lagligt kan genomsöka en persons väska på New Yorks tåg, har det aldrig varit ett problem för änglarna.

”The Green Angels, säljer en fantasi av en attraktiv, välutbildad, presentabel ung kvinna som vill få dig hög. Alla av änglarna arbetar inte som modeller, men de är alla unga och attraktiva. I åtta år har de aldrig blivit gripna av polisen. Förklaringen är enkel: snygga tjejer blir inte genomsökta”, skriver Mehta.

Green Angels levererar till universitets professorer, vanliga brukare och kändisar. Honey säger att Rihanna får sin cannabis gratis – ”Hennes förhoppning är att Rihanna kommer att tipsa om Green Angels produkter om en legalisering någonsin blir nationell”. Justin Bieber måste dock betala fullt pris för sin marijuana.

Men efter att odlare i Kalifornien skickat iväg svaga buds till hela landet, och när moderskap ändrar Honeys livssyn – ser hon en framtid där hon kan sälja sitt företag och leva lyckligt – utan att behöva oroa sig för sena leveranser.

Taggar Cannabismarknad Kalifornien New York

Källa merryjane.com

Annons

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda