Manen stannas av polis vid trafikstopp – skickar iväg sitt stash med heliumballonger

Publicerad:
Heliumballonger
Bilist skickar iväg cannabis med heliumballonger när polis stannar han.

Det är en skam att så många personer fortfarande behöver dölja sin marijuana från polisen, men den här videon visar hur man gör det på rätt sätt.

Mannen som körde en vit skåpbil i videon blev enligt uppgift stoppad av polis efter att ha misslyckats med att göra ett fullständigt stopp vid ett stoppskylt. I videon hävdar en annan man – som har fått sitt ansikte censurerat – att han var polisen som stannade mannen i bilen.

”Jag närmade mig fordonet och förklarade varför jag stoppade honom och frågade sedan om han hade något olagligt i fordonet”, säger den påstådda tjänstemannen. Mannen i skåpbilen säger ”nej” till honom, då går polisen tillbaka till sitt polisfordon för att kontrollera manens information.

Videofilmen verkar vara filmad av en kamera i polisbilen. Man ser mannen i den vita bilen ta ut armen ur fönstret med två heliumballonger kopplade till ett litet föremål. Han kastar upp föremålet i luften, så heliumballongerna flyger upp i himlen tillsammans med det lilla oidentifierade föremålet.

Några sekunder senare ses polisen springa tillbaka med sin pistol och skjuta flera skott i luften i ett försök att skjuta ner heliumballongerna. Men han misslyckas, ballongerna var för långt borta.

Naturligtvis kan ingen vara säker på att det oidentifierade föremålet var marijuana. Kanske var det inte någon drog alls.

Criminal Masterminds: Man uses balloons to dispose of illegal drugs

Taggar Polisen

Källa herb.co

Annons

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda