Man fick cannabis levererat av FedEx under en husrannsakan

Publicerad:
FedEx Ground

Vad är värre än att få en husrannsakan? Det skulle vara när killen från FedEx släpper av paket med cannabis medans husrannsakan pågår.

Tycker du att du har en dålig dag? Visst finns det alltid dagliga motgångar – och vissa är värre än andra – men om du tror på tur så har den här killen haft väldigt otur.

Förra veckan hade en man från Oklahoma oturen att få besök av polisen – vilket resulterade i att 34 kg cannabis beslagtogs – när FedEx gjorde en leverans av, vänta på det, ännu mer cannabis.

Dustin Drank, greps i Tulsa efter fynden. Under razzian fann polisen 34 kg av örten, och 19.000 dollar i två olika bostäder. Men den riktiga oturen kom i form av en leverans, som ägde rum under razzian, där en FedEx-lastbil släppte av lådor till ett hus som också visade sig innehålla mer cannabis.

En talesman för FedEx sade i ett uttalande:

FedEx Ground tolererar inte användningen av vårat nätverk för olagliga transporter. Vi samarbetar med myndigheterna när de undersöker denna händelse.

Den 35-årige mannen anklagades för innehav av drogpengar. KRMG rapporterade också att Drank blev arresterad efter ett tillslag 2013 som resulterade i att två kilo cannabis, värt ca 8000 dollar, beslagtagits.

Taggar Cannabisodling Husrannsakan Polisen

Källa herb.co

Annons

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda