Woody Harrelson var tvungen att röka cannabis för att uthärda ”brutal” middag med Donald Trump

Publicerad:
Woody Harrelson

Skådespelaren Woody Harrelson berättade för Bill Maher att han var tvungen att gå ut och röka marijuana för att stå ut med ett middagsparti 2002 – organiserat av Donald Trump.

Skådespelare Woody Harrelson säger att en middagsfest organiserad av president Donald Trump 2002 var så outhärdlig att han var tvungen att gå ut och röka marijuana.

Den Texas-födda skådespelaren, känd för sina roller i TV-program som Cheers and True Detective, avslöjade hemligheten på Real Time with Bill Maher under ett besök för att marknadsföra sin nya film LBJ, om en annan presidentfigur, Lyndon B. Johnson.

Harrelson säger att han var inbjuden till New York Shindig av Jesse Ventura, som är en amerikansk wrestlare, skådespelare och politiker.

”Jag gick och det var brutalt”, berättade Harrelson. ”Jag har aldrig träffat en mer narcissistisk man. Han pratade om sig själv hela tiden”.

Harrelson bekräftade sedan att han gav upp cannabisrökning för ett och ett halvt år sedan, men det hindrade inte Maher från att dela med sig av ett foto på skådespelaren när han röker en bong under en sketch från 2003 – från den allra första episoden av Real Time.

Harrelson, som spelar den tidigare amerikanska presidenten Johnson i LBJ, sade att medan Johnson också hade något av en stor mun, var han inte offentligt vulgär som Trump.

Taggar Donald Trump Woody Harrelson

Källa globalnews.ca

Annons

THCPO Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda