Netflix lanserar flera olika sorter av sin egen cannabis

Publicerad:
Netflix cannabis

Streaming-giganten skapar ”The Netflix Collection”, ett urval cannabissorter baserade på deras filmer och serier inklusive Orange is the New Black och Narcos.

Samlingen, som kallas The Netflix Collection, kommer att säljas som en del av ett pr-jippo på Alternative Herbal Health Services i West Hollywood den 25-27 augusti till lagliga medicinska cannabispatienter. Federala lagar hindrar tyvärr produkterna från att vara tillgängliga via post och Netflix kommer inte att dra vinst på någon av försäljningarna.

”Varje sort är odlad med specifika serier i åtanke, utformade för att komplettera varje titel baserat på deras ton”, står det på ett pressmeddelande. ”Till exempel är vissa serier mer indica dominanta, medans dramaserier blir mer sativa dominant för att hjälpa de mer kraftfulla scenerna resonera”.

Bland sorterna finns till exempel ”Poussey riot”, som är döpt efter en rollfigur i serien ”Orange is the new black”, och ”Banana stand kush”, som anspelar på den otursdrabbade banankiosken i ”Arrested development”.

Banana stand kush har märkts som idealisk för en ”stor gul joint” och Peyotea 73 som anspelar på Grace och Frankie, en ”upplyftande sativa hybrid”.

Andra sorter som Prickly Muffin är inspirerade av Bojack Horseman, ”När du röker det blir det lite lättare. Men du måste göra det varje dag”, och Sassafrass OG som är inspirerad av Lady Dynamite.

Samlingen innehåller också tre sorter – The Omega Strain, Eve’s Bush, och Rutherford B. Haze – baserade på den nya serien Disjointed, en komediserie med Kathy Bates som är ägare av ett cannabisapotek, och var även inspirationen till evenemanget. Serien från Chuck Lorre, som skapat The Big Bang Theory, har fått blandade recensioner. James Poniewozik från New York Times kallade den ”en röra av en komedi som inte hör hemma någonstans”.

Taggar Apotek Disjointed Kathy Bates Medicinsk marijuana Netflix

Annons

CBD Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda