Albanska polisen beslagtog 13 ton cannabis

Publicerad:
Beslagtagen cannabis

Albanska polisen säger att de har gripit tre personer och beslagit cirka 13 ton torkad cannabis gömd i en förrådsbyggnad söder om huvudstaden.

I ett uttalande under söndagen sade de att örten hittades i en övergiven lagerbyggnad i Pagri byn, Permet distriktet, 240 kilometer söder om huvudstaden, Tirana. För en månad sedan hade byggnaden varit tomt när den kontrollerades av polisen.

Relaterade artiklar:

Albanska polisen hittade ett ton marijuana gömd under ett hus
Albanien försöker begränsa spridningen av cannabisodlingar

I år har myndigheterna beslagtagit tiotals ton cannabis som lagrats på avlägsna områden, längs kusten eller på snabba båtar innan det olagligt smugglas till grannlandet Grekland och närliggande Italien. Förra året förstörde myndigheter 2,5 miljoner cannabisplantor och beslagtog flera ton i anti-smuggling insatser.

Polisen Smuggling

Källa:

En bra ursäkt att träffa Armann Hreinsson

I denna veckans avsnitt har jag haft en bra ursäkt att träffa Armann Hreinsson. Han är troligtvis mest känd som en av de tuffa rapparna i Rappare i samverkan och för sin standup-karriär där...

Snoop Dogg lanserar nya cannabis strains i Kanada

Rapstjärnan Snoop Dogg expanderar sitt cannabisimperium i Kanada, med lanseringen av Canadian Leafs By Snoop för den lokala marknaden. Snoop samarbetar med Tweed, Kanadas största legala producent...