Albanska polisen beslagtog 13 ton cannabis

Publicerad:
Beslagtagen cannabis

Albanska polisen säger att de har gripit tre personer och beslagit cirka 13 ton torkad cannabis gömd i en förrådsbyggnad söder om huvudstaden.

I ett uttalande under söndagen sade de att örten hittades i en övergiven lagerbyggnad i Pagri byn, Permet distriktet, 240 kilometer söder om huvudstaden, Tirana. För en månad sedan hade byggnaden varit tomt när den kontrollerades av polisen.

Relaterade artiklar:

Albanska polisen hittade ett ton marijuana gömd under ett hus
Albanien försöker begränsa spridningen av cannabisodlingar

I år har myndigheterna beslagtagit tiotals ton cannabis som lagrats på avlägsna områden, längs kusten eller på snabba båtar innan det olagligt smugglas till grannlandet Grekland och närliggande Italien. Förra året förstörde myndigheter 2,5 miljoner cannabisplantor och beslagtog flera ton i anti-smuggling insatser.

Polisen Smuggling

Källa:

#17 - Johan Trädgårdsnisse

I denna veckan avsnitt har jag en bra ursäkt att träffa Johan Trädgårdsnisse. Han studerar till trädgårdsingenjör och är en daglig brukare av cannabis. Vi pratar bl.a om Global Marijuana...

Vad är CBG i cannabisplantan?

Du känner säkert till THC och CBD, men det finns också CBG. THC och CBD är de två kändaste cannabinoiderna som brukas nämnas när man pratar om medicinskt eller personligt bruk. Men det...