”PotBotics” läser av din hjärna för att hitta en perfekt strain

Publicerad:
PotBotics

Tänk dig en värld där du kan testa en hjälm som avgör exakt vilken strain av marijuana som skulle vara bäst lämpad för dig.

Att välja en perfekt bud skulle vara så enkelt som att klä på sig på morgonen. Enligt den forskning och utveckling som händer på PotBotics, är vi inte långt borta.

PotBotics är ett nystartat företag från Palo Alto som påstår sig vara det första företaget att kombinera cannabisforskning, robotteknik och artificiell intelligens.

PotBotics håller på att utveckla tre viktiga produkter för att underlätta för cannabisbrukare att välja rätt strain.

NanoPot
NanoPot är en DNA-läsare som skannar cannabisfrön för att optimera avkastningen för odlarna. I grund och botten skannar NanoPot fröna och analyserar deras molekylärbiologi för att mer effektivt förstå hur man perfekt odlar plantorna. Med denna värdefulla information ger NanoPot odlarna ett anpassat odlingsschema för att få den perfekta avkastningen.

BrainBot
Med BrainBot blir det ännu bättre. Denna trådlösa hjälm fångar dina hjärnvågor och hjälper läkare att analysera en patients neurala svar på cannabinoid stimulantia så att en korrekt strain och cannabinoid nivå kan rekommenderas. Detta är en enorm utveckling i forskningen av medicinsk marijuana, eftersom förskrivningsprocessen fram till nu har baserats mycket på försök och misstag.

Det finns uppåt och neråt rus, sorter som man får energi av och andra som gör dig avslappnad – vissa strains är nya och man tar en chans när man testar dem.

BrainBot kommer att bidra till att revolutionera inte bara hur vi konsumerar marijuana men också hur vi skriver ut och medicinerar med örten genom att ge dig den perfekta strainen som bygger på vetenskap.

PotBot
PotBiotics har också skapat PotBot, som använder algoritmer för att rekommendera lämpliga strains till patienter. Genom att använda cannabinoid data som består av vetenskaplig information och recensioner, kommer denna nedladdningsbara app ge patienterna möjlighet att välja den bästa strainen för deras behov utan att man ens behöver testa sorten.

Siri för cannabis
Programmet kommer att utformas för att analysera tal och engagera sig i tvåvägskommunikation för att diskutera med dig och bestämma vilken strain är bäst. Apotek kommer också att kunna dra nytta av systemet för att hjälpa dem att uppfylla gällande krav, öka säkerheten och för påskynda sina beställningar.

Att välja rätt strain
Vad som är särskilt intressant med PotBotics är hur de ansluter konsumenter med marijuana genom förhållandet mellan cannabinoider, istället för den specifika strainen. Detta hjälper användaren att verkligen förstå vad det är att de söker, istället för att gå på vad ett apotek har döpt strainen till. Istället för att säga ”Grape fruit” eller ”Afghan Kush” skulle man kunna berätta cannabinoid nivå och förhållandet på det man söker.

Framsteg inom forskning och teknik bidrar till att ändra hur vi ser på och konsumerar vår marijuana. De flesta företag försöker göra cannabis starkare eller mer potent men PotBotics arbetar på en annan nivå, de försöker faktiskt göra vår cannabis smartare.

PotBotics: Innovating Medical Marijuana Technology

Taggar Artificiell intelligens Cannabisförsäljning Cannabisindustrin Cannabisodling

Källa herb.co

Annons

HHCH Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda