Method Man och Redmans manus till ”How High 2” är snart klart

Publicerad:
How High

Method Man och Redmans komiska stonerfilm How High från 2011 ska få en uppföljare, med titeln Too High, avslöjade Matt ”M-80” Markoff.

För sexton år sedan, gjorde två killar – regissören Jesse Dylan och författaren Dustin Abraham – en film om två svarta killar – Redman och Method Man – som röker en hel del cannabis på college.

”Förhoppningsvis kommer världen att få se en så kallad How High 2 som framgår av detta skript här”, säger M-80 när han håller upp en signerad kopia av det eftertraktade manuset som finslipas i dagsläget. ”Mitt jobb är att gå ut och få ihop alla pengar eftersom jag är riktigt bra på det”.

Det är oklart när filmen kommer till biosalongerna men så snart Markoff samlat in pengar, kommer fansen att kunna njuta av del 2 av den klassiska cannabisfilmen.

”Det kommer att bli mycket mer gästroller med kändisar i denna film jämfört med originalet How High”, fortsätter han. Och ja, ”I Need Money” kommer att vara med i filmen.

Det har tidigare pratats om att en uppföljare till How High inte skulle bli till verklighet eftersom Redman förmodligen skulle sluta med cannabis. Markoff var snabb med att döda det ryktet och delade en kort anekdot om en tid när Redman hade en separat påse för att samla in all marijuana på en utställning i Seattle.

”Red gick in med en väst på, och medans han skakar hand, faller en stor påse med cannabis ur denna västen och när jag plockas upp påsen från marken ser jag att det är 50 olika färger och jag frågar, ”Vad är detta för väska?” och han svarar, ”detta är väskan för när folk bara ska ge mig marijuana och jag lägger allt i denna påse”, minns Matt. ”Så det skulle aldrig hända att han slutar röka”.

Förseningar har bromsat projektet i åratal, Method Man uppmuntrade fans till att skapa en petition 2013 för att hjälpa till att driva fram How High 2 filmen i väntan på att Dustin Lee Abraham skulle skriva manus.

År 2014 talade Redman med MTV och avslöjade han redan hade skrivit ett pilotavsnitt med förhoppningar på att tillverka filmen för Universal Pictures och om inte, hade Reggie Noble egna planer.

Vi kommer göra vår egen film och den kommer att vara kraftigt marijuana relaterad, berättade Redman i intervjun.

Universal Pictures äger rättigheterna till karaktärerna Silas och Jamal samt namnet How High, så vissa saker måste förändras, inklusive deras namn och titeln på filmen. Det kommer att finnas nya karaktärsnamn och en annan filmtitel, men vara baserad på samma koncept.

”Lyssna, om det var upp till mig, hade How High 2 varit ute redan under 2004”, sade den 46-åriga rapparen och kända cannabis entusiasten. ”Allt var politiskt”.

”Så just nu skrivs skriptet”, tillade han. ”Förhoppningsvis kommer vi att få allt rätt till september och vi kan förhoppningsvis börja spela in i slutet av detta år”.

Han meddelade också att duon arbetar på nytt material för ett Blackout 3 album samt för den kommande filmens soundtrack.

Redman Talks About How High 2

Taggar How High Method Man Redman

Källa hiphopdx.com

Annons

CBG9 Vape

I rampljuset

Utvalda