Nevadas cannabisodlingar kanske startar tidigare än förväntat

Publicerad:
Las Vegas

Om allt går smidigt för Nevadas skatteverk kan invånare och turister fira 4 juli med laglig cannabis i Las Vegas.

Högt upp på listan över viktiga frågor för diskussion vid det första mötet 2017, riktar Deonne Contine, verkställande direktör för det statliga skatteverket, tanken på att få en ”tidig start”, enligt MPM Brian Bahouth.

Vi hoppas att vi någon gång mellan maj och juni, kan börja acceptera licenser från verksamma MMEs (Medicinsk Marijuana Anläggningar) som är i drift och har god status hos hälsodivisionen men också har rätt zonindelning från sin kommun, och sedan utfärda licenser för 1 juli..

För närvarande är det fullt lagligt för vuxna att använda och inneha upp till ett uns (27,3 gram) av marijuana – även om örten inte är tillgänglig för allmänheten på apotek – det vill verkställande direktör för Nevadas skatteverk, Deonne Contine, ändra på genom att ta fram provisoriska regler för att tillgodose ett snabbt genomförande av Question 2 lagen.

Angelägna om att starta upp Nevadas legala försäljning av marijuana, godkände Deonne Contine att man ska försöka skapa tillfälliga regler och förordningar. Om det lyckas etablera några nya tillfälliga riktlinjer för verksamheten, kan Nevadas lagstiftare börja utfärda sina licenser före 4 juli 2017, med tillfälliga förordningar som löper ut i november eller ”när permanenta regler är skrivna och antas”.

Det är inte nödvändigtvis att återuppfinna hjulet, vi tittar på våra medicinska program och tittar på andra program i hela staten. Vilka är de frågor vi ser i vårt medicinska program som vi antingen måste rätta till eller skapa ett annat program för. Vad har andra stater gjort och vilka frågor har de sett när de har legaliserat.

31 december 2017 går delstatsparlamentets planerade deadline ut för att skapa permanenta regler för Nevadas nyligen legaliserade marijuanaindustri, så nu kommer man att börja ta itu med flera förslag som, om de går igenom, kommer att definiera och forma lagen – inklusive en tidigare odling i staten.

Taggar Apotek Cannabisodling Las Vegas Marijuanaindustrin Nevada

Källa marijuana.com

Annons

THCJD Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda