Mike Tyson öppnar sin egen coffee shop i Amsterdam

Publicerad:
Mike Tyson
Mike Tyson skriver autografer samtidigt som han marknadsför Mike Tyson Mysteries under 2017 Comic-Con International på San Diego Convention Center.

Mike Tyson har utökat sitt cannabisimperium genom att lansera en coffee shop i Amsterdam.

Den tidigare obestridda tungviktsmästaren gick in i den lukrativa marijuana-branschen 2016 efter att flera stater i USA legaliserat cannabis.

Iron Mike har till och med utvecklat sin egen strain, som han regelbundet röker. Och marijuana-mogulen har utökat sin verksamhet genom att öppna en coffee shop i Amsterdam, där försäljningen och konsumtionen av små mängder cannabis är tillåtet i licensierade lokaler.

CoffeeShop Tyson 2.0, som ligger nära det berömda Red Light District, öppnade officiellt sina dörrar förra fredagen. Och som den flitiga ägaren han är, har Tyson själv provat alla tillgängliga produkter i butiken.

Boxningslegenden sa i ett pressmeddelande: ”Det är en dröm som går i uppfyllelse efter att ha öppnat vår första coffee shop i Amsterdam”.

”CoffeeShop Tyson 2.0 kommer att erbjuda fansen en fullständig upplevelse där de kan njuta av mina favorit Tyson 2.0-produkter som jag tillverkar”.

Jag provat och testat dem alla, och jag kan inte vänta med att dela några av mina mest älskade och obesegrade varor med Europa.

VD för Tyson 2.0, Adam Wilks, tillade: ”Amsterdam är en stad med en djupt rik kultur som har förvandlat den till en av världens hetaste destinationer med över 18 miljoner turister som besöker staden varje år”.

”Coffeeshop Tyson 2.0 firar vår resa och markerar en betydande milstolpe för företaget när vi utvidgar vår internationella närvaro utöver Nordamerika till den växande europeiska marknaden.”

Besökare på Tysons coffee shop kommer att kunna puffa som de vill inne i lokalen eftersom cannabisanvändning varit avkriminaliserat i Nederländerna sedan 1976. Men de kommer däremot inte att kunna ta med sina produkter ut på Red Light District eftersom användningen utomhus där blir olaglig i maj.

Senast ändrad:

Taggar Amsterdam Coffeeshop Mike Tyson

Källa thesun.co.uk

Annons

CBG9 Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda