Kommande solförmörkelse skapar rekordstor efterfråga på cannabis

Publicerad:
Solförmörkelse

Oregon Liquor Control Commission rekommenderar butiker att bunkra upp produkten så att cannabisen inte tar slut innan förmörkelsen.

Nästa månad kommer det att ske en solförmörkelse som vissa människor kallar ”The Great American Eclipse”, eftersom så många människor över hela USA kommer att kunna se det. Eftersom detta är så sällsynt, planerar många att resa runt i landet för detta tillfälle. Kanske är det förvånansvärt att en av de mest populära destinationerna för att se solförmörkelsen är Oregon, och allt har att göra med marijuana.

Oregon Liquor Control Commission uppskattar att en miljon människor kommer att besöka Oregon för att se solförmörkelsen och förutspår att efterfrågan på marijuana kommer att vara rekordstor. De rekommenderar också att industrin börjar bunkra upp produkten så att cannabisen inte tar slut innan förmörkelsen.

Flera marijuanabutiker förbereder sig för de kommande turisterna. Oregon’s Finest skapade en ny strain kallad ”Moon Puppy” speciellt för tillfället. Och flera butiker förväntar sig att dubbla eller till och med tredubbla sin normala försäljning för evenemanget. Oregon’s Finest beställer 25 procent mer produkter än normalt och skapar speciella paket som inkluderar glasögon för att se förmörkelsen.

Vissa butiksägare tror att denna möjlighet skulle kunna användas för att utbilda utomstående om de positiva fördelarna med marijuana.

Taggar Cannabisindustrin Marijuanaförsäljning Oregon Solförmörkelse

Annons

HHCH Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda