Federal marijuana är täckt av mögel

Publicerad:
Mögliga plantor

Den federala regeringen i USA har odlat marijuana för forskningsändamål i årtionden, och för att leverera medicinsk marijuana åt en handfull patienter.

Inte många har personligen sett den federala marijuanan, men i alla fall har några personer gjort det, och enligt dem lämnar produkten en hel del att önska. Potensen är låg, och kvaliteten är inte så bra. Men åtminstone var medicinen ren, eller hur? Fel.

I en nyligen publicerad artikel av PBS, upptäckte forskare att federalt levererad marijuana för forskningsprojekt var täckt mögel.

Sue Sisley, en primärvårdsläkare från Scottsdale i Arizona, påminner om det ögonblick då hon plockade upp noggrant inslagna paket direkt från lastbilen. Nästan två år efter att Sisley och hennes kollegor tilldelades ett stipendium för att studera marijuana som en behandling för 76 militära veteraner som lider av kronisk posttraumatiskt stressyndrom, var hennes leverans av medicinen slutligen i handen.

Men några minuter senare, när hon öppnade paketen för att väga örten vändes hennes entusiasm till bestörtning. Det såg inte ut som marijuana. De mesta i paketet såg ut som grönt talk.

”Det inte liknade inte cannabis. Det luktar inte cannabis”, säger Sisley. Men det var inte det värsta, laboratorietester fann att vissa av proverna var kontaminerade med mögel, medan andra inte matchade den kemiska potens som Sisley hade begärt inför studien.

Enligt Rick Döblins, chef för Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS), är detta exakt varför den federala regeringen inte bör ha en monopolliknande ställning på marijuana produktion för forskningsändamål.

Tidigare år skulle man aldrig ha upptäckt detta eftersom provningslaboratorier för marijuana inte var så vanligt. Men nu när man vet, bör det åtgärdas omedelbart. Hur länge har potensnivåer varit felaktiga och skördar varit kontaminerade? Påverkar detta resultat från tidigare federala studier? Detta är ett stort problem!

Taggar Cannabisodling Medicinsk marijuana PTSD Studie

Källa weednews.co

Annons

THCJD Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda