SunRocks – den nya produkten som Snoop Dogg tar det lugnt med

Publicerad:
Bong
SONY DSC

SunRocks är cannabis buds som Snoop Dogg inte röker. Eller ja, kanske lite.

Denna produkt är inte en riktig strain, men istället en kraftfull cannabis bud som doppats i wax och täckt med damigt kief. Information om denna skapelse är en bristvara, men ryktas innehålla ca 80% THC och slå på så starkt att även Snoop Dogg är försiktig.

Här är de senaste nyheterna om SunRocks, den ultimata cannabisprodukten.

Snoop Dogg Interview With The Breakfast Club (8-11-16)

SunRocks är en uppdatering av MoonRocks, där en bud doppas i CO2 olja och sedan rullats i kief. Vem som helst kan göra MoonRocks hemma, men rapparna Kurupt och Dr. Zodiac startade sitt eget varumärke, Kurupt s MoonRocks, som innehåller en hela 51,20% THC. Dessa buds är nästan lika kraftfulla som dabs, men har mycket mer smak och en starkare arom.

SunRocks är dock lite annorlunda. Även om det är oklart huruvida olika sorter av SunRocks existerar, finns uppgifter om att den bara innehåller OG produkter, från buds, till wax, till kief. SunRocks ser inte ut som MoonRocks, som är belagda med vad som ser ut som ett härdat skikt av kief.

På avstånd är det svårt att skilja dessa buds från alla andra. Men de är klibbiga och överdragna med koncentrat av hög potens.

Tyvärr verkar inte så många ha testat SunRocks ännu, men budsen har verkligen skapat ett rykte ändå. När han medverkade i The Breakfast Club med DJ Envy, Angela Yee, och Charlamagne Tha God, förklarade Snoop Dogg:

När odlarna började tänka på THC nivån, det som gör dig hög, skulle det vara 15 procent THC, 20 procent som mest. Dessa dårar hos Moonrock gick till 60 procent THC. SunRocks gick till 80 procent!

SunRocks

#Sunrocks

SunRocks är så klibbiga att de måste brytas upp med fingrarna eller kapas med en sax. Lägg aldrig SunRocks eller MoonRocks i en grinder, det skulle slösa bort massa kief och all koncentrat som sitter på buden.

Dock bör alla nya cannabis konsumenter varnas.

Enligt Snoop Dogg, är dessa buds riktigt starka grejer. Så stark att han inte ens röker av det när han är ensam.

Om jag gör det tar jag det och strör på vanlig marijuana. Du kan inte bara röka det ensamt, det kan inte bara vara Moonrock solo.

Medan dabs innehåller mer THC per hit, är det inte rekommenderat att röka en hel SunRocks joint själv. I höga doser, kommer denna bud säkert orsaka en rejäl berusning. I låga till måttliga doser är SunRocks tänkt att ge en kraftfull men ändå avslappnad och positiv upplevelse, med en härlig känsla av kroppslig lätthet.

På grund av av all wax, kan det kännas lite när man andas in dessa buds. Denna läckra THC-blandning rekommenderas att användas i bong, blunt, eller pipa. SunRocks innehåller både känsliga buds och klibbiga oljor, så dessa produkter rekommenderas inte för användning i en vaporizer.

Taggar Cannabisprodukt Dabbing Kief MoonRocks Snoop Dogg Strain SunRocks THC Wax

Källa herb.co

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda