Migos släpper ny cannabisvänlig hiphop

Publicerad:
Migos

Migos, gruppen bakom Billboard hitten och det kulturella fenomenet ”Bad och Boujee”, har snabbt gått från en regional kultfavorit bland vissa hiphop kretsar till ett stort namn med inflytande i mainstream media.

Även om hiphoptrion Migos låtar till stor del handlar om att sälja kokain, är deras musik mycket mer inriktad mot cannabisrökning.

Migos har utvecklat en särskild flow till deras rap; det är nu så lätt att känna igen dem att Ellen DeGeneres har gjort en parodie – även New Yorker hänvisar till det som ”Migos flow”.

Migos är lite av en familj. Trion består av två kusiner, som går under namnet Quavo och Offset samt Quavos kusin, Takeoff. Efter en serie av blandband och singlar, släppte Migos sitt debutalbum Yung Rich Nation 2015.

”Jag älskar Migos” ropade Atlanta legenden Killer Mike i en ny Vice dokumentär. ”De ser alltid som det är dags för en show”. Med albumet, och hitsinglar som ovannämnda ”Versace” och ”Hannah Montana” blev Migos snabbt en kulturell sensation.

Trions nya album Culture, är deras starkaste arbete hittills. Även om deras tidigare släpp varit älskade av trogna fans, är det Culture som har fått in dem i mainstream och bevisat att de är här för att stanna.

År 2015 blev Migos gripna av polisen i Georgia efter en föreställning; tjänstemännen som arresterade dem hävdade att de känt lukten av marijuana som kom från deras skåpbil. Under den efterföljande rättegången presenterade åklagare en Vice dokumentär som visade att Migos och deras crew bar automatvapen som bevis på deras skuld. Sedan dess har trion gjort ett försök att förbättra sin offentliga profil.

Lyckligtvis för oss, betyder det inte att de har förlorat något av sin swagger längs vägen. På Culture skivan har Migos övermod och kreativitet endast blivit starkare. Och den är definitivt värd att röka till.

Migos - Bad and Boujee ft Lil Uzi Vert [Official Video]

Taggar Cannabisrökning Hiphop Migos

Annons

THCB Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda