Snoop Dogg siktar pistol mot Donald Trump i ny musikvideo

Publicerad:
Snoop Dogg

Inreseförbud, mur mot Mexiko, möjliga tillslag mot cannabis, kopplingar till Ryssland; Dessa är bara några av de många anledningar till varför USA:s president Donald Trump inte är så populär nuförtiden, särskilt i hiphop världen.

I söndags släppte hiphoplegenden från Long Beach nya ”Lavender” (Nightfall Remix), en politiskt laddad låt tillsammans med en musikvideo som skildrar presidenten som en clown.

Låten är en omarbetad version av ”Lavendel”, ett samarbete mellan kanadensiska BADBADNOTGOOD och producenten Kaytranada. Idén kom till Snoop och YouTube stjärnan Jesse Wellens under en röksession medan de två arbetade med ett evenemang för videospel under oktober.

Musikvideon börjar med att den kända skådespelaren Michael Rappaport lämnar sin clownfamilj och beger sig iväg för att arbeta. Hans karaktär åker omkring och röker en joint, men blir stannad och skjuten av en polis. Videon anspelar på den dödliga polisskjutningen av Philando Kastilien i juli.

SNOOP DOGG - BADBADNOTGOOD

Videon fortsätter att kritisera president Trump, och visar upp honom som en idiot och hycklare som försöker utvisa alla ”Doggs” från sitt land. Men Snoop spottar några politiskt laddade rader och sedan drar västkust rapparen själv fram en pistol mot Trump clownen.

Det hela avslutas med en rökpaus som Trump uppenbarligen inte är inbjuden till, och följs av en rolig reklam för de fiktiva cannabisvänliga flingorna Snoop Loops.

Taggar Donald Trump Snoop Dogg

Källa merryjane.com

Annons

THCB Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda