Cannabis allt mer populärt på Alla hjärtans dag i USA

Publicerad:
Kärlek
Par har trevligt och skrattar i soffa med bong på bordet.

En nyligen genomförd onlineundersökning gjord av Wired Research visade att nästan 61% amerikanska vuxna planerar att inkludera cannabis på Alla hjärtans dag 2023.

”Undersökningen genomfördes mellan 24 januari 2023 och 29 januari 2023, bland 961 nationellt representativa amerikaner i åldern 21 år eller äldre med hjälp av en e-postinbjudan och onlineundersökning. Studien har en felmarginal på +/- 3,2 %”, enligt ett pressmeddelande.

På uppdrag av Verano Holdings Corp. VRNOF, ett ledande cannabisföretag i flera stater, visade undersökningen att ”attityder och köpbeteenden av cannabis förändras i USA, mot mer intresse, acceptans och privat cannabisanvändning”.

Undersökningens data visade att nära 37% amerikanska vuxna uppger att de skulle vara glada över att få cannabis som en gåva denna Alla hjärtans dag. Detta är en betydande förändring i människors attityder till marijuana, vilket visar en minskning av stigma och ökad acceptans av cannabisanvändning.

Tillgängligheten för legal cannabis kan dock vara en avgörande faktor för den förväntade ökningen av cannabisanvändning på Alla hjärtans dag.

Vuxna amerikaner i nordöstra delen var mest benägna att använda eller skänka bort cannabis i år, med 66% jämfört med 55% i mellanvästern, 61% i väst och 63% i söder. ”Det regionala intresset för cannabis kan tillskrivas flera stater i nordost, inklusive Connecticut, New York, Vermont och New Jersey, som har infört lagliga cannabisprogram för privat bruk under de senaste 12 månaderna.”

En av de mer överraskande fynden i statistiken visade att föräldrar nu var betydligt mer benägna än sina jämnåriga utan barn (69% mot 57%) att överväga cannabis till en del av deras Alla hjärtans dag-firande i år. Män var också mer benägna än kvinnor (66% mot 57%) att inkludera cannabis i Alla hjärtans dag-planer.

Det finns också en upplevd ökning av romantik och sexuell prestation, där ungefär 1 av 4 vuxna tycker att cannabis kan att få dem på ett mer romantiskt humör och förbättra deras sexliv. ”Cannabis kan ha en positiv inverkan på romantik och intimitet, speciellt vid tillfällen som Alla hjärtans dag där det finns så mycket yttre stress och förväntningar för att göra dagen speciell”, säger CannaSexuals sexcoach Ashley Manta.

”Data från undersökningen visar att amerikaner använder cannabis för att slappna av eller förbättra sitt humör, vilket kan hjälpa människor att vara närvarande och mer sammankopplade, vilket är avgörande till ett bättre kärleksliv.”, berättade Dr Shannon Chavez, en psykolog och nationellt erkänd sexterapeut i Beverly Hills.

Senast ändrad:

Taggar Alla hjärtans dag Sex Undersökning

Källa benzinga.com

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda