Artist polisanmäld för att ha rökt cannabis på festivalscen i Norge

Publicerad:
Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly polisanmäls för att ha rökt cannabis på scenen under Slottsfjellfestivalen.

Torsdag kväll startade Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. Senare på kvällen stod konstnären Colson Baker alias Machine Gun Kelly på scenen.

Konstnären bad om marijuana från scenen, varefter han först får ett par rosor. Sedan gick han ner från scenen och kom sedan tillbaka med sig vad som såg ut att vara en joint.

– Fuck yes, Norge! Vi har rosor och weed, två av de bästa växterna som skapats på planeten jorden.

Händelsen fick festivchefen Christoffer Rød att reagera. Han känner inte till händelsen när VG kontaktar han, men sade att han skulle kontrollera saken omedelbart.

– Vi har en klar och tydlig bild där vi förkastar användningen av droger, att bryta mot det. Det är oacceptabelt, sade han.

Polisen är också närvarande vid festivalen. Översynen kommer att bearbetas ytterligare av polisen vid Tønsberg under fredagen.

– Det har inte förekommit några rapporter om droganvändning hittills i kväll. Patrullerna är medvetna om händelsen och prioriterar det tillsammans med andra uppgifter, sade verksamhetschef i sydöstra polisdistriktet, Merete Kvaal, till VG tidigt torsdag kväll.

Machine Gun Kelly ligger bakom låten ”Bad Things” som han fick tillsammans med förre Fifth Harmony medlemen, Camila Cabello. Rapparen blev känd efter att han blev den första rapparen som vann amatörkvällen på Apollo Theater i Harlem år 2009.

Taggar Cannabisrökning Polisen

Källa vg.no

Annons

THCPO Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda