Cannabisodlare sökes

Publicerad:
Live

Spliffa.se letar ständigt efter nya idéer för att förbättra webbplatsen och vårat innehåll. Nu har vi alltså ett nytt projekt på gång, där vi behöver din hjälp.

Tanken är att streama live på förstasidan, så att alla kan följa och ta del av plantans fantastiska uppväxt.

Vi söker alltså dig som redan odlar cannabis och har några plantor. Du kan vara helt anonym och ska inte synas alls i bild, fokus ska ligga på plantan. Vi kommer heller inte använda ljud.

Du bör bo i ett land där det är lagligt att odla (vi vill inte uppmuntra någon till att begå brott) men eftersom vi inte loggar din ip och använder Tor så kan vi inte veta varifrån sändningen sker 😉

Om du blir utvald av våran redaktion kommer vi att förse dig med lämplig utrustning, som troligtvis blir en Raspberry Pi och en webbkamera. Raspberry Pi är en enkortsdator i storleken av ett kreditkort och drar väldigt lite ström.

Du behöver inte oroa dig mer än vanligt då den data som skickas är krypterad och går till oss via Tor-nätverket. Tor gör dig anonym genom att skicka din data genom ett stort nätverk av datorer. Vi använder sedan våran egen ip för att streama ut sändningen till våran sajt.

”Tor är fri programvara och ett öppet nätverk som hjälper dig att försvara dig mot en form av nätverksövervakning som hotar personlig frihet och integritet, hemliga affärstransaktioner och relationer samt nationell säkerhet som kallas trafikanalys”

Har du någon planta som du vill låta Sverige följa live, eller har någon kompis som skulle kunna vara intresserad? Tveka heller inte att höra av din om du har några frågor.

Kontakta oss via e-post eller vårat formulär.

Taggar Cannabisodling Live Raspberry Pi Spliffa.se Tor-nätverket

Källa

Annons

THCH vape Sverige

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda