THC-spetsat kallbryggt kaffe kommer till Kalifornien

Publicerad:
Somatik

Rituella Roasters och nystartade företaget Somatik har kokat ihop en kaffeprodukt med cannabis för Bay Area.

Det finns få bättre sätt att sparka igång dagen än med en kopp kaffe och en joint full av marijuana. Eftersom stigmatisering av cannabis bleknar i ljuset av ökande legaliseringar, har denna wake-n-bake ritual blivit mycket mindre tabu. Numera ser vi detta unika hopkok av THC och koffein få dragkraft som cannabisprodukter.

Företaget Rituella Roasters från San Francisco, utnyttjar denna kombination, och samarbetar nu med Somatik, ett lokalt nystartat företag som sysslar med ätbara produkter. Efter gemensamma ansträngningar har samarbetet lett till utvecklingen av ”Somatik cannabis cold-brew”, en flaska på åtta-ounce med THC-spetsat kaffe.

Enligt Christopher Schroeder, grundaren av Somatik, innehåller den småskaliga kaffeprodukten en lägre dos cannabis än de flesta andra cannabisdrycker på marknaden. Målet är att noggrant blanda THC med koffein för att skapa en välbalanserad effekt för kropp och själ. Cannabisbrygden innehåller inslag av citrus, vinbär och choklad.

Cannabiskaffet är Somatiks första produkt att nå hyllorna, men de planerar att släppa mer unika ätbara produkter senare i vår. Rituella Roasters samarbetar också med dem för att utveckla kaffebönor med cannabis och chocklad.

Engångsflaskor med THC-spetsad kaffedryck finns för närvarande tillgängliga på Harvest Dispensary platser i San Francisco och hos Oakland apoteket Magnolia Wellness. Somatik brygden kostar 12 dollar för en flaska, och kommer att dyka upp i fler butiker inom en snar framtid.

Intresserad av att bli hög på koffein och THC, även fast du inte bor i Bay Area? Även om Somatiks cannabiskaffe inte är tillgängligt för dig, finns det ett antal olika sätt du kan spetsa ditt kaffe med THC hemma.

Bay Area Kaffe THC

Källa:

Man som avtjänar livstid för marijuana talar ut

Vid 70 år, hade John Knock stora förhoppningar om att han skulle ingå i USA:s förre president Barack Obamas benådningar. Dagar efter att John Knock fick veta att hans ansökan om benådning...

Washington säljer nästan mer cannabis än alkohol

Cannabishandeln i Washington har nästan gått om sprit försäljningen. Vid årets andra kvartal, nådde marijuana försäljningen en topp på 212.000.000 dollar i jämfört med 249.000.000 dollar...

Nyhetsspecial med paneldiskussion

I detta extrainsatta nyhetsspecial-avsnitt för vi en paneldiskussion om dagens nyhet om de två första patienterna i Sverige att få godkända licenser från Läkemedelsverket om att använda rå...

Cannabisodlare sökes

Spliffa.se letar ständigt efter nya idéer för att förbättra webbplatsen och vårat innehåll. Nu har vi alltså ett nytt projekt på gång, där vi behöver din hjälp. Tanken är att streama...