Det går nu att köpa en flaska cannabisvin i Kalifornien

Publicerad:
Canna Vine

Vinet känt som Canna Vine, är en blandning från Kalifornien som innehåller både druvor och marijuana.

Vinet är lokalt producerad i Kalifornien och kräver ett medicinsk marijuana kort för att köpas, men vinet har fått fantastiska recensioner.

Melissa Etheridge och Chelsea Handler är två anmärkningsvärda vinälskare, och Ethridge hävdar att blandningen för dig till en ”vacker plats”.

”Man känner en liten kick efter den första klunken, men effekten är verkligen skön, och på natten du sover riktigt bra”, sade hon.

Man tror att kineserna brukade dricka cannabisvin som ett smärtstillande medel förr. Nu när blandningen av organisk marijuana och biodynamiskt odlade druvor kommer till marknaden, är det med ett relativt högt pris. Räkna med att betala mellan 120 till 400 dollar för en halv flaska.

Det är för närvarande olagligt att blanda alkohol och marijuana i alla stater i USA utom i Kalifornien. Även i stater som Colorado, Washington och Oregon, där cannabis är lagligt, är det fortfarande olagligt att blanda med alkohol.

Alkohol Cannabisvin Kalifornien

Källa:

Hillary Clintons och Donald Trumps drogpolicy

I årets amerikanska presidentval, har Hillary Clinton och Donald Trump förespråkat olika strategier för de viktigaste politiska frågorna om narkotika i landet: cannabis lagreform,...

Amerikanska patentverket ignorerar cannabisindustrin

Nästa milstolpe för cannabisindustrin kommer inte att vara banken eller skatteredovisning, även om de flesta marijuanaföretag skulle älska möjligheten att sätta in sina pengar i en bank eller...