Netflix producerar en ny serie om cannabis som kallas Disjointed

Publicerad:
Disjointed

Den komiska serien planerar att presentera den stora stjärnan Kathy Bates. Oscar och Emmy-vinnande Bates kommer att spela ägare till ett marijuana apotek i L.A.

Tillsammans med tre ”budtenders”, en säkerhetsvakt och en son i college-åldern, kommer gänget att ha den typiska frustrationen för en arbetsplats i en unik miljö. Och alla är mer eller mindre vara konstant höga.

Chuck Lorre från The Big Bang Theory och David Javerbaum från Daily Show har skrivit manuset tillsammans.

I sökandet efter ett hem för komendier med cannabis-tema, hade duon från början siktet inställt på olika tv-kanaler innan beslutet fattades om att släppa serien exklusivt på Netflix. Medan ämnet med cannabis i vardagen kan tyckas lite för vågat för det vanliga tv-nätet, har Netflix visat att det kan tackla svåra ämnen med stil.

Efter dagarna av Cheech & Chong hade stoner komedin grävt sig ner i ett djupt hål. Även om dom var roliga och berättar om livet, behöver den gamla bilden av gräsrökare utvecklas. Serier såsom Weeds har bidragit till att integrera bilden av marijuana i vardagskulturen, men har ännu inte nått fullständig acceptans.

Netflix placerade en order på 20 episoder av Disjointed, och om förväntan över showen på något sätt berättar om dess framtida framgång, kan vi förvänta oss att se många fler avsnitt än så. När serien faktiskt släpps på Netflix vet vi inte än utan kommer att behöva vänta för att se. Inget datum har fastställts ännu.

Taggar Cannabisindustrin Disjointed Kathy Bates Netflix

Källa herb.co

Annons

THCB Vape

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda