Cannabissmör

Publicerad:
Cannabissmör
Smör gjord av cannabis.
10 portioner 12 timmar
Gör ditt eget välsmakande smör med en touch av cannabis. Smöret kan användas som det är direkt på en macka eller blandas in i valfritt recept, exempelvis i en smulpaj.

Ingredienser

  • 500g smör
  • 30g marijuana

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull tills det sjuder. När du smälter smör, håll ALLTID ett öga på det och fortsätt röra för att undvika att det bränns.

2. Lägg i marijuanan och blanda tillsammans smöret. Låt det puttra på låg värme i 45 minuter till en timme. Rör om ofta! Ju mer smör du gör, desto längre låter du det puttra. Smöret ska få en mörkgrön, ibland brunaktig färg.

3. Medan smöret kokar, lägg en ostduk över en valfri plast- eller glasbehållare. Du kan fästa den med gummiband eller små krokodilklämmor. Fortsätt röra!

4. När smöret är färdigkokt, häll det över ostduken och låt det sila. Se till att försöka få ut all vätska.

5. Kyl smöret över natten. Det kommer naturligt att separeras till cannabissmör och vatten. Häll ut vattnet, så har du ditt cannabissmör stelnat och redo!

6. Bre smöret på en macka eller använd smöret för att baka annat valfritt recept, byt bara ut det vanliga smöret mot ditt cannabissmör. Kom bara ihåg att äta små portioner av vad du än gör och vänta minst 30-45 minuter innan du äter den andra kakan/skivan/brownien.

Annons

CBD Buds

I rampljuset

Relaterade artiklar

Utvalda